In de pan gebakken zeebaarsfilet

Ingrediënten:

4 zeebaarsfilets, met huid
250 g boter op kamertemperatuur
1 teentje knoflook
Peterselie
150 g geroosterde rode Sweety Pep
150 g geroosterde gele Sweety Pep
Provençaalse kruiden
Zout en peper
100 ml cognac

Voorbereiding:

Meng 125 gram boter, knoflook, peterselie, gele geroosterde paprika, cognac, zout en peper in een keukenmachine. Doe hetzelfde met de rode geroosterde paprika. Dit wordt apart gedaan, zodat we twee kleuren boter krijgen. Verpak elk mengsel in huishoudfolie door het op te rollen en de uiteinden dicht te knijpen. Leg in de koelkast tot het helemaal koud is. Doe zout en peper op de zeebaarsfilets met wat olijfolie en bak op 180 °C, 3 minuten lang. Serveer warm met een plakje van elke boter, zodat ze smelten door de hitte van de vis.

Ongelofelijk lekker en zooo zoet!

Bekijk alle recepten